2013 m. gegužės 24 d., penktadienis

Canneles

Kartą paragavus cannelių neįmanoma jų daugiau nekepti. Tešla labai paprastai pagaminama, vienintelis dalykas kurio reikia išmokti, tai parinkti tinkamą temperatūrą jų kepimui. O skonis jų tikrai neapsakomas. Be to, jos gali tapti puikia saldžia dovanėle, kaip šiuo atveju. Todėl, jeigu dar nemėginote jų kepti, būtinai pamėginkite. Nors  sviestu ir cukrumi rekomenduojama tepti tik metalines formeles, aš tirpintu sviestu ir cukrumi apibarstau ir silikonines, tuomet canneles pasidengia karameliniu paviršiumi.

Receptas: čia

2 komentarai:

  1. Nuostabiai atrodo. O keksiukų formoje pavyktų iškepti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtų tikrai pavykt, tiesiog būtų ne tradicinės cannelių formos :)

      Panaikinti