2013 m. kovo 8 d., penktadienis

Pieniško šokolado tortas. Rožių puokštė

Matyt moters dienai labiau tinkamos yra tulpių puokštės, bet aš tulpių dar nemoku išgaut. O ir rožes mėginau pirmą kartą. Ar jums taip nėra, kad galit žiūrėt ir žiūrėt kaip iš konditerinio švirkšto dėka įvairių antgalių išgaunami gražūs raštai. Mane tas vaizdas užburia. Taip užburia, kad nusprendžiau, jog laikas įsigyti ir man gražių antgalių. Labiausiai norėjosi išmėginti paišyti rožes, o ir proga kaip tik buvo atitinkama. Todėl šį kartą eksperimentas gėlių tema. 



Receptas: čia



5 komentarai:

  1. o is kokios mases to geles, ar cia baltymai ar grietinelė ?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gėlės iš sviestinės masės dariau iš akies, bet maždaug - 180 g. sviesto 100 g. balto šokolado, ~30 g. cukraus pudros. Minkštą sviestą išplakti su cukraus pudra, šokoladą išlydyti, ir palaipsniui plakant sviestą įplakti šokoladą. Palaikyti šiek tiek šaltai ~5-10 min, kad masė lengviau formuotusi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. aciu labai, ojai man reik raudonos spalvos gausi jai as i ta mase ibesriu truputeli dazu raudonu maistiniu

    AtsakytiPanaikinti
  4. tikrai galima naudoti dazus siai masei.

    AtsakytiPanaikinti
  5. dar noriu ispet kad kaitinimui turi buti naudojamas kokybiskas baltas sokoladas berods turintis 36-37% kakavos sviesto sudetyje. as naudoju shogetten.

    AtsakytiPanaikinti