2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Blyneliai su moliūgais ir persikų jogurtu

Jeigu jūs kaip ir aš visuomet galvojote jog moliūgas tinka tik išskobti ir gąsdinti žmones per atitinkamą šventę tai privalote išmėginti šiuos blynelius. Tiesą sakant man moliūgai visuomet atrodė mažiausiai kam tikus daržovė. Sveria bent 50 kg. na ir kur tokią dėti? O pasirodo yra kur! Žinoma ne visus 50 kg. na, bet bent jau 200 ml. tarkuotų molūgų tai tikrai. :)


Reikės:

2 kiaušinių
250 ml miltų
200 ml persikų jogurto
200 ml tarkuotų moliūgų mėsos
1/2 a. š. kepimo miltelių
2 v. š. cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
žiubsnelis druskos
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti jogurtą, įberti druskos, sudėti tarkuotus moliūgus. Atskirame dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir sumaišius suberti į prieš tai paruoštą masę. Viską išmaišyti ir  kepti įkaitintoje keptuvėje išteptoje riebalais. Na žodžiu blynus manau mokat kepti.
Aš patiekiau su grietine bei cukrumi sumaišytu su cinamonu. Laabai tiko!

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą