2013 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienis

Keksiukai ,,Besmegeniai'' II dalis

Praėjusiais metais gaminau keksiukus besmegenius, o šiemet į darželį reikėjo vėl kažko atseit žiemiško ir šventiško, o kadangi šitie keksiukai labai visiems patiko, tai reikėjo ir kad būtų tie patys keksiukai. Kažką naujo buvo sunku sugalvot, todėl nusprendžiau gamint praėjusių metų besmegenių pusbrolius. Tiesa, ar tos goji uogos išvis dar kam nors tinka be besmegenio nosių? Nes aš iki šiol tik tokį jų panaudojimo būdą ir atradau.  Be to galvojau, niekad niekur nepanaudosiu savo lauktuvių gautų maistinių flomasterių, kuriais ant pakuotės siūlo nusispalvinti mėsainį. Bet jie vis gi puikiai pasitarnavo nupiešti akytes ir burnas besmegeniams.
Ir dar toks pastebėjimas. Kas šiemet per virusas visus apėmė su tom valgomom dovanom, kur nepasižiūri visur tik ir siūlo ką nors išsikept ir padovanot. Lyg ankstesniais metais kažkas iš jūsų atėmė visus miltus, cukrų, šokoladą ir uždraudė ką nors iškepti. Mada yra mada. 

8 komentarai:

  1. labai zavus besmegeniai. o is ko yra ju galvos? Zefyriukai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie mielučiai besmegeniukai! :)))) O jei jau prakalbom apie valgomas dovanas, tai aš labiausiai tokias vertinu ir jau metai iš metų pati jomis apdovanoju draugus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš lygiai taip pat, kasmet dovanoju, todėl ir sakau, šiemet visi visur taip pabrėžia tas saldžias dovanas, lyg tai būtų kažkokia didžiulė naujiena :)

      Panaikinti
  3. Atsakymai
    1. Iš džiovintų goji uogų, kurios atrodo kaip mažos morkos. :)

      Panaikinti